Nejnovější recenze ze sekce Studiové blesky
myslím,že výběr tohoto sortimentu není nijak výrazný,ale já jsem se svou volbou spokojena..nehledala jsem nic jiného a toto světlo zcela vyhovuje mým požadavkům
Splnuje vse.
Phototools SET 300D2
Přidáno: 21. března 2014
(naposledy upraveno 21. března 2014)
Zakoupeno v PhotoTools.cz
Super nástavec na portrétní, glamour, sp. prádlo a aktové fotografie - ovšem hodí se i na další typy fotografií obzváště ve spojení s voštinou.
- kvalita zpracování,dostačující výkon.
kvalita zpracování,výkon, bohaté příslšenství.
- Příznivá cena, doba provozu na baterii sony je vyhovující, regulace svitu dobrá.
- Nevím
Světlo používám ke kameře CANON DM-XM1, Výsledný obraz vychází nejlépe s oranžovým filtrem při nastavení správného svitu podle vzdálenosti objektu.
- Parádní světlo za dobrou cenu.
- Pro makro nepostradatelné (jak jsem bez něj mohl být?).
- Výborně se mi osvědčilo při natáčení videa zrcadlovkou.
DOPORUČUJI
- Vikonne male svetlo
- Absence vstupu napájení ze zásuvky
Perfektní
- Možnost regulace svitu
- Možnost upnout na kameru
- Vcelku dlouhá životnost na baterie
- Zatím nevím
Je to přesně to co jsem potřeboval :)
Quantuum Move 400
Přidáno: 23. prosince 2013
(naposledy upraveno 23. prosince 2013)
Zakoupeno v Daganet s.r.o.
- great feature set for its price
- lightweight and easy to use
- product manual is misleading as the unit only has 5 stops of adjustment not 6
- Power adjustments are difficult to ascertain without a lightmeter so i would recommend using a lightmeter with this product.
- Lightstand adaptor is plastic & has detents which can make adjusting the unit up or down problematic. It also gives a little with large or heavy modifiers attached.
For its price this is a good unit. Powerful & small with a good feature set. Not as good as the older product lines from Quantuum as this units power adjustment is difficult to adjust in terms of 1 stop increments without a lightmeter.But if you have a lightmeter this unit is great.
- Plne svetlo, po celom priestore regulácia a možnosť kombinácie napajacích zdrojov pri nazumovaní o 10 % minimalnej ohniskovej vzialenosti objektívu kamery
- držiak svetla svetlo_kamera úplne nevyhovujúci svetlo sa aj pri najmenšom pohybe chveje ! ( Na obraze to vydieť)
- Musel som si dáť vyrobiť kovový odporúčam vyrobcovi kovový, alebo masivnejší držiak !!!
Celkom vyhovuje pre semiprofi produkciu.
B.I.G. KIT LF
Přidáno: 5. listopadu 2013
(naposledy upraveno 5. listopadu 2013)
Zakoupeno v Oehling CZ
- Lehká montáž
- Lehké používání
- Robustnost
- Návod není v CZ
Dokonale fungující produkt za rozumnou cenu
Potřebuji toto světlo k makroobjektivu a cena tohoto produktu byla pro mne přijatelná.Zatím jsem s ním spokojená ale od zakoupení uběhla velmi krátká doba na hodnocení.I přesto ho mohu všem doporučit.
- cena, rozměry, funkce
- v některých případech by byl dobrý větší světelný výkon
za prodejní cenu dobrý nákup
Kvalitní dobře vypadající světlo, za super cenu.
Příznivá cena a funguje bez problémů.
Skvělé
- Jednoduchá obsluha, váha, měkké světlo, rychlá montáž, cena
viz nahoře
Doporučuji jak na makro, tak pro běžné snímky.
Quantuum PT-200 W
Přidáno: 22. března 2013
(naposledy upraveno 22. března 2013)
Zakoupeno v Daganet s.r.o.
- zboží funguje, ale ještě jsem ho pořádně nevyzkoušela, tak nemlžu napsat více
- jednoduchá obsluha, univerzální použití díky sadě kroužků pro různé průměry objektivú
vhodné pro makrofotografii
- Velké osvětlení,dlouhá výdrž,automatické dobíjení AA baterií,je možno připojit další světla,je možné světlo přidělat na stativ.
- všechny závity je potřeba dotahovat silou.
Skvělé světlo,které jsem koupil na www.profotak.cz kde je cena nejnižší.Mohu jen a jen doporučit opravdu skvělý výrobek za takovou cenu :)
Zobrazuji 141 - 160 ze 172 recenzí « Předchozí 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Další »